Duka dan gembira....

Assalamualaikum... and Salam Sejahtera...

Hai semua...lama tak jumpa korang... =)

Jauh perjalanan,banyak juga pengalaman yang Kina dapat...

Pahit,manis,berita gembira,berita duka...

Kita semua tak boleh lari dari lumrah kehidupan...

Ish........ayat semacam je nih........orait...jangan membebankan kepala korang dengan ayat diatas...saje je nak bermukadimah...dan bermuhasabah diri jap...

Ok.......so,sebab dah lama sangat tak update blog ni,Kina ada lah sikit story yang nak share dengan korang semua...

firstly,Alhamdulillah..Kina dapat menyesuaikan diri dengan persekitaran yag baru...dah masuk 2 bulan Kina di UiTM Machang,Kelantan nih...

Pastu,Kina dah dapat sorang lagi anak saudara!!!!!!!!!selepas Auni yang Kina pernah cerita dulu,Alhamdulillah jugak sorang lagi kakak Kina selamat melahirkan seorang bayi lelaki....


Yang menarik perhatian Kina adalah nama yang diberi...hmmmmmm...

Nama diberi ialah Muhamad Hanif Iqbal.......bermakna jugak la....

Nak selitkan sikit kat sini gambar Insyirah yang terbaru....sweet ar...hehe...


Selain tu,dapat makan durian!!!!habis balik rumah melantak durian....perghhh...sedap giler.....


Walaubagaimanapun,kita sebagai insan yang biasa tak dapat lari dari kisah duka...memang sedih bila dapat tahu abang kemalangan...tapi syukur pada Allah,sekarang dah beransur pulih...(semoga Allah menyembuhkan abang seperti sedia kala...amin...)

p/s:gambar chipmunk kepunyaan insyirah yang menarik hati...


ok...terima kasih kerana sudi membaca entry kali ni...coppp...coppp...jangan sedih-sedih pulak....enjoy je...ok????????

wassalam...
Duka dan gembira.... Duka dan gembira.... Reviewed by Kina Yasnain on 4:06:00 PM Rating: 5

No comments:

Powered by Blogger.