Wednesday, July 13, 2011

Mood tak menentu...

Salam...

Hai....hai...hai...

dah lama kina tak update blog ni...lama giler....

mmm...mood : pertengahan...

sebab???????????hmmm....sebabnya esok Kina akan balik ke rumah...cuti pertengahan sem!!!!(happy) & hari ni frust sangat-sangat...sebab...

ada orang yang tak menyenangkan yang kina jumpa!!!....waaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhh....................(frust)

ok....lupakan yang tu...biasalahkan...tak semua orang yang suka dengan kita ni...

Kina nak citer tentang kawan-kawan kina pulak...















ha...diorang nilah kawan rapat Kina dekat UiTM Machang ni...

dah macam keluarga...

diorang semua sporting...kina anggap diorang keluarga...(eh???macam dah ulang ayat sama je)...hehehe...

pengalaman????????????

Macam-macam yang Kina dapat dekat sini...walaupun berjauhan dengan keluarga,Kina still boleh hidup(tak terjangka perkara ni)....

Kina dah buat drawing,model serangga,batik dan macam2 lagi...best sangat...dan lusa sehinggalah 24 haribulan ni...balik rumah dan siapkan assignment(isk...isk...)

ok...kita sambung lain kali pulak ea...

wassalam...

0 comments:

Post a Comment