Kina dan benda pelik-pelik???????

Salam semua...

Hai....nak citer sikit kat sini pasal benda pelik-pelik tapi benar yang Kina buat sekarang...hehehe...

Cuba teka apa dia????????

Tadaaaaa...Lipas yang menggunakan ranting kayu...(suka tengok bila dah siap) =)



Sebenarnya tak de lah pelik sangat kan???kreatif apa...best tau wat benda ni...hehe...
Selain tu,ada perkara yang akan membuatkan semua orang pening...haha...
apa dia agaknya???



ha...nilah dia...ambiguous...memanglah best nak wat...tapi,memerlukan kesabaran yang tinggi ni... >_<


satu lagi yang kina suka ialah membuat batik...hasilnya amat menggembirakan...
dekat bawah ni adalah cover folio batik yang kina buat...camne???


pernah tak terfikir kokurikulum juga ada assignment???bagi kina ianya adalah sesuatu yang sedikit pelik...
agak tak percaya(tapi,itulah hakikatnya...haha)
Alhamdulillah,assignment ni dah pun selesai...


Nilah dia...cover assignment ko kesatria negara.. >_<


Ni group masa nak buat presentation textile history...amik tajuk ikat dan celup...
berdebar-debar masa tu...
tapi,alhamdulillah jugak...dah pun selesai...

Dalam kelam kabut,ada jugak masa nak bergambar...hehehe....
jom...layan...




Jom berkenalan dengan diorang yang sempoi ni...
Kina(of course saya dulu...haha),Mimi,Finaz,Zura,Yaa,Tasya n Ekin...
(cuba teka yang mana satu diorang)...hahahaha...

ok...tulah saja...duduk u ni best kalau kita pandai bahagikan masa...
so,i will try my best...
harap korang boleh support kina...
tq... >_< ...

Wassalam...
Kina dan benda pelik-pelik??????? Kina dan benda pelik-pelik??????? Reviewed by Kina Yasnain on 10:53:00 AM Rating: 5

5 comments:

  1. wahhh..pandainyer kina buat..
    tapi yaya scroll cpt tgk pic yg ats skli tu...
    wlpon ta idop,tapi geli dgn bntg tu..hehe..
    gud job dear :)

    ReplyDelete
  2. kerana lipas mu akan menjadi ingatan...
    hahahaha tak le bla....

    ReplyDelete
  3. Tahniahlah...dah makin kreatif dah sekarang yerkkk...pas nie bley lah buatkan....

    ReplyDelete
  4. @yaya mohd : hmmm...ni menunjukkan kina dah berjaya buat lah ni yer????????????hehehehe...tq...

    ReplyDelete
  5. @siti : oh...nasib baik ingat jugak... :)

    ReplyDelete

Powered by Blogger.