'Sakura Itu Milikku' (Episod Akhir)...

by - 3/22/2011 11:24:00 PM

     5 tahun telah berlalu,Yuki telah berkahwin dengan Samuel dan dikurniakan cahaya mata.Sepasang anak kembar Sunny Amanda dan Micky Samuel yang sudah berumur 4 tahun.Samuel pula telah meninggal dunia 3 bulan selepas mereka berkahwin.

     Jarak masa 5 tahun telah mematangkan Yuki.Dalam masa itu,Yuki juga telah mengundurkan diri dari bidang seni dan menyerahkan Stesyen Amayu kepada adiknya,Amanda Lily.

     Yuki telah bekerja sebagai seorang penulis novel dan karyanya telah disambut hangat oleh para penggemar novel.Selain itu,selama 5 tahun itu jugalah dia tidak pernah lagi berjumpa dengan Selina mahupun Takumi.

     Walaupun begitu,dia harus kuat untuk membesarkan anak-anaknya. Apakah cerita tentang Takumi dan Selina pula?Tiada siapa yang tahu.

     Persahabatan mereka bermula disaat pembuatan filem ‘Sakura itu milikku’ dan ia juga terhenti disaat tamatnya filem itu.

     Sambil memandang langit yang membiru Yuki membisikkan satu perkataan, ‘Sakura’ .Perkataan yang semudah itu telah membawa perubahan yang besar di dalam dirinya.

     ‘Semoga mereka bergembira’ ucap Yuki sambil tersenyum.Langit biru selalu menjadi saksi ketabahan Yuki dan akan selamanya begitu.

=Tamat=

You May Also Like

0 comments