Arabic Dinner (CUTE)...

Salam... >_<

Hello...hello...hello...Annyeong...hehehe...setelah satu malam dan satu hari mood tak baik(dek disebabkan tak dapat ikut pergi dinner dengan kelab teater malam semalam)...

Kina nak sembuhkan sikit hati ni dengan kisah diorang pergi dinner semalam...Sebelum tu,jom kenal sorang2 dulu...


Ni Kak Jiha...(Kina anggap macam kakak sendiri)


Ni Abang Aiman...(jugak Kina anggap macam abang sendiri)


Yang ni....Abang Haikal....


ini Kak Fy...Comel orangnye...

and...Yang ni kak Mera...

ok...dah kenal sorang2...tapi,apa tu CUTE???????

hehehe...bukan nak memuji diri ye...CUTE tu sebenarnya singkatan dari perkataan Cultural Unit Teater(yang Kina join sekarang)...

Jom tengok reaksi diorang masa dinner Arabic style semalam...














Surprise!!!Happy Birthday Kak Jiha...(walaupun Kina tak de semalam dengan diorang...tapi,Kina harap...Kak Jiha bahagia selalu...)

Ok...Nilah gelagat diorang yang Kina dapat dari seorang rakan...

Terima Kasih >_< ...

Tengok gambar pun dah memadai bagi Kina...

Mmmmm.....harap lain kali Kina dapat ikut pulak....

Wassalam...
Arabic Dinner (CUTE)... Arabic Dinner (CUTE)... Reviewed by Kina Yasnain on 11:17:00 PM Rating: 5

No comments:

Powered by Blogger.