Friday, April 12, 2013

Thanks To ....... ^_^

Salam...

Hello Eeryone, I'm Kina...

Heh, fefeeling Omputih lah konon... :p

Sebenarnya, update entry kali ni mengandungi bermacam emosi...

-Siapkan kerja untuk assessment.... (ok, i have panda eyes!!!!!!)

-Assessment sem ni termasuklah Fiber Art (seperti mane yg diceritakan penglipur lara pada entry yang lepas,heh), Design Resources and Ideation dan.......Pattern n form....

Rooftop Dress.... ^_^

Fiber Art... ^_^

Kedua-dua Fiber art n Design Resources n Ideation telah pun selamat di assess....

InsyaAllah esok bakal berlangsungnya last assessment, Pattern n form.....

Sekaligus menandakan tarikh cuti semester semakin dekat..... (ayat tak boleh blah, bro...haha).....

Wohoo....nak balik dah!!!!! Kalau tak de pape, lusa dah boleh balik Johor....Home sweet home.....

THANKS TO :


Mak

(bagi dorongan, kalau susah selalu call mak....selalu ada pada saat2 memerlukan,aku bangga jadi anak mak... :)

Ayah

(Tak de benda lain yang boleh digambarkan selain perkataan 'Love you, ayah....forever...)

My lovely sister

(ayat memang selalu pedas, pergh....tapi Kina tau, dia ambil berat tentang Kina....akak mane yang tak ambik berat pasal hal adik dia, ye tak?)

My lovely brother

(selama ni susah2 nak buat adik dia berjaya....hantar sana sini....tq)

My brother
(selalu kongsi show Running Man...lepas ni nak copy lagi tau.....i'll be back soon!!!!hehe)

My lect.
(selama ni dah letih mengajar budak sorang ni smpai hadam semua pelajarn....tp, x jugak berubah...)

Ae cha

(penceria hari....tak de ae cha, habislah aku....p/s :poyo semata....hahaha....)

Soo Jin

(tq sebab selalu tolong kawan kau yang selalu menyusahkan orang ni...)

'Mama' Hye su

(mama, pasni bawak adik gi jalan2 lagi eh..... ^_^, sorry banyak susahkan mama :p)

DONE...

dan terima kasih jugak kepada semua yang dah menolong Kina secara langsung dan tak langsung...

Jasamu akan dikenang... ^_^

oklah.....katil dah melambai2....assessment awal pagi esok, so kena tidur awal malam ni untuk charge energy sepanjang hari esok... ^_^

bye2 semua...jumpe next entry... love u all....

Wassalam....
This entry was posted in

0 comments:

Post a Comment