Shopping, my vitamin...

Salam....

Rasanya shoppping ni macam dah jadi satu ketagihan yang memeranjatkan...

Hehehehe, Kina rasa sedikit sebanyak benda alah ni dah memberikan impak yang sangat drastik kepada diri sendiri...

Well, sebab dulu Kina bukanlah kaki shopping...Bukanlah seorang yang memilih kasut berjenama ataupun beg pelbagai design...

Bukan jugak seorang yang kisah tentang pakaian dan ambik masa berjam-jam memilih pakaian hanya untuk keluar berjalan-jalan...

Well, this is not me!!!!

Tapi, tak pe lah...

Kalau dilihat dari sudut positifnya, benda ni dah jadi sebagai satu vitamin untuk menaikkan keyakinan diri...betul tak?

Yelah, kalau kita confident dengan penampilan, kita takkan rasa malu untuk berdepan dengan masyarakat umum...
(ceh, ayat tak boleh blah... :p )

Ha, ni yang kami nak citer dengan hangpa semua... (aik? tukar slang?)...

Beberapa hari lepas, Kina pergi shopping with my lovely sister...

Pergi mana?

Just shopping mall n..........tentunya Watsons!!!

Ya, Watsons yang menjadi tempat 'lepak' kegemaran...hehehehe....

Kebanyakan produk penjagaan diri boleh ditemui di Watsons ni...

Bak katanya, Penjagaan diri dalam satu tempatlah...
(boleh jimat masa, jimat tenaga dan yang paling best jimat duit kerana ada diskaun!!! I like it!!! )

Apa yang Kina beli?

Well, sebab hari tu dah beli macam2...

So, kali ni Kina cumalah beli :

- Clear Smooth Shine Free Clear Stick (Maybelline New York)


- Gel Hand Soap Rose & Orchid Scented (Watsons)


- Invigorating Wet Tissues Sakura Scented (Watsons)


*yang banyak beli mestilah kakak kesayanganku, hehehe,tahniah kepada diri sendiri kerana berjaya mempengaruhi orang lain.... ^_^

dan tak lupa jugak simple black beg with ribbon yang dibeli di shopping mall yang berdekatan...


memang nampak simple giler, tapi, simple lah yang menarik, daripada beg yang sarat dan nampak macam akan mencacatkan penampilan....

Well, that's it...

See u next time~~~

Wassalam...

0 comments:

Post a Comment