Tuesday, October 14, 2014

Korean Fashion In Da House...

Salam...

Woww...nampaknya memang tak dinafikan Kina suka benda yang cute2..

Ni tak terkecuali jugak dengan baju...

Baju ala-ala Korea kot...gila tak suka... hehehe...

Biasalah, memandangkan cik akak yang gedik sorang ni (Kina le tu...) suka sangat fefeeling Korea kan... Minat nak berfesyen pun dah ikut ala korea jugak...

Tapi, biarlah kita buat cara muslimah...Ye tak?

Apa yang baik tu boleh diikut, yang buruk kita tinggalkan...

So, hari ni Kina nak kenalkan korang dengan satu shop ni (selalu stalk ig diorang...hahaha, bunyinya macam freaky stalker jer....ewww)

KOREAN_FASHIONS


Nah ni, Kina bagi screenshot ig diorang...

Bagi peminat fesyen Korea, korang boleh terjah ig diorang... ^_^


























cantik-cantik kan baju diorang jual?

Well, bila fulus dah masuk barulah kita shopping yer...(i'm just an ordinary girl too...not much money,blehh...)

Apa pendapat korang tentang peminat 'all about Korea'...

Adakah fenomena ni menjadi satu penyakit yang menular ataupun sesuatu yang sihat jika digunakan dengan cara yang betul?

Macam mana pulak dengan istilah 'fanatik' ?

Kina nantikan pendapat korang semua.....

Jom komen... ^_^

Wassalam...
This entry was posted in

0 comments:

Post a Comment