100 DORAEMON SECRET GADJETS EXPO @ CITY SQUARE, JOHOR BAHRU...

Salam...

Hi Buddyz...

Sejak dari dulu lagi, Kina memang adalah seorang pencinta kartun... (what???)

Ok, tak payah nak buat terkejut...haha...That's the true me...

Masa kecik2 dulu suka sangat duduk depan tv tak bergerak-gerak tengok kartun... (yeah, bad habit...but it's ok now...i can fix it...hehe) ^_^

Kartun apa eh?

Mmm, ada shin chan, chibi maruko chan, Doraemon dan lain-lain lagi...haha...old days....

(masa kecik-kecik dulu je layan...sekarang? mmm, lebih prefer ghost hunt, Another, Get Backers dan adik beradik dia yang lain...haha...Anime~~~)

Cakap pasal Doraemon, Ha, ni baru nak cerita...

Korang tau tak sekarang ni tengah berlangsungnya '100 DORAEMON SECRET GADJETS EXPO' di Johor Bahru City Square?

Masa ni lah kan dapat merasa kononnya berada di alam 'fantasi' dan mencuba gajet Doraemon yang selalunya kita nampak kat tv jer....

Ni lah jugak masanya nak bawak family and anak2 bersantai di hujung minggu....

Ya, meluangkan masa bersama keluarga tu memang indah... ^_^

Posing-posing kejap..
















Jadi, nilah sebabnya Doraemon kehilangan telinga dan fobia dengan tikus...haha...tragik... ^_^


Time machine...

"let's go to the past!!!" - Auni...


Cakk... Black n white...Lovely...


Shrink Ray

Woww, Auni, nak kecik mana lagi, sayang? ^_^


Future Glasses

Agak-agak korang lah kan... Apa agaknya yang Auni nampak masa tu...haha...just great.. :p


Memory Bread...

"Owh, just read your books!!!"


Cupid's Arrow...


Hopter....

"I'm flying!!!!!!!!"


Pre-mailer

Hahahahahaha......it's so fun...

Apapun, entri kali ni didedikasikan kepada Auni and family... ^_^

(featuring my brother, SIL and my sweet niece, Auni...)

Sebenarnya ada banyak lagi...Jom lah pergi ^_^

Hehehe, it's fun...

Ha, macam mana? tertarik tak, nak pergi?

Jangan risau, ekspo tu masih ada lagi..


TARIKH :
30 OGOS 2014 - 4 JANUARI 2015

MASA :
10 PAGI - 10 MALAM

TEMPAT :
CITY SQUARE, JOHOR BAHRU

HARGA TIKET :
DEWASA : RM25
KANAK-KANAK : RM15

"AN..AN..AN...TOTTEMO DAISUKI, DORAEMON"

^_^

Wassalam...

0 comments:

Post a Comment