Monday, December 1, 2014

The Funny Truth About The Blogpost "Who Moved My Cheese"~~~ ^_^

Salam...

Hi Buddyz...

Hehehe, jadi rasanya entri kali ni adalah sambungan bagi entri Book Of The Day #9 : Who Moved My Cheese? kot...

Kenapa?

Hee, sebabnya, Kina baru je tau satu fakta yang membuatkan Kina ketawa sendiri...

Kenapa?

Rupa-rupanya, abang Kina (Mr. MY) dah lama dah ada buku ni sejak dari dulu lagi...



Ha, nampak tak 'bagai katak dibawah tempurung' selama ni?

Tapi tak pelah kan? Better late than never... Hehehe... (saja nak cakap omputih sikit...)

Dan, I have new place to kill the time!!!


[*tengok collection macam 'back to the past...haha*]

Yesss.....Yesss......Selama ni dok pening kepala asyik baca buku yang sama dek disebabkan tak ada buku baru...

Dan setelah tidying up all the old books (belong to Mr. MY), I've made my desicion to make that little space 'my new port'...hehehehe...

So...what next?

Agatha Christie? Sherlock Holmes? Or some interesting Fairy Tale?
Untuk merasmikan 'my new port'...Kina pilih nak baca buku 'TRUE HORROR STORIES'...

Yesss....Horror...

Apa yang best sangat?

Nanti Kina review next time ya... ^_^

Ok, nak sambung baca buku 'TRUE HORROR STORIES' tu...

*pegang buku 'horror' sambil tengok kiri kanan.. (ini budak banyak penakut...) haha...*

Hope you all have a nice day...always....

Wassalam...
This entry was posted in

0 comments:

Post a Comment