Irine,sumber inspirasi...

Salam,Hai semua...

Mesti korang dah tahu siapa tu Irine kan???Tak tau??tak pe...bolehlah melawat blog dia:- IrineNadiaMarcello.
Dia nilah sumber inspirasi kina sekarang...

Blog yang dia buat cantik,orangnya pun cantik,berjaya...semua oklah...

contoh header blog kak Irine...

nilah orangnya...kina memang kagum dengan dia...
Harap kina pun dapat melanjutkan pelajaran ke universiti macam kak Irine jugak...

Macam mana agaknya aku terjumpa kak Irine ni???Hmm...
Cerita bermula apabila aku membeli sebuah majalah Yezz!!(macam nak karang cerpen je ayat aku ni)



Dok belek-belek cari cerita yang best...
Ada tengok jugak la di ruangan YOUR SPACE tapi tengok gitu-gitu je...
Yelah,orang buta blog...(masa tu aku belum ada blog lagi)

Tergerak pulak hati nak pergi jenguk-jenguk blog Kak Irine tu...
Tetiba...(ceh,nak wat suspen,haha...)

Jeng...Jeng...
Jatuh cinta pandangan pertama pada blog kak Irine tu(ditekankan...pada blog tu ya)...

apepun,aku doakan kak Irine berjaya dalam apa jua yang dia buat...
Sekaligus mencuba jugak nak berjaya macam dia...hehehe...
Benda baik diikut tak jadi masalah kan???
(best kan kalau boleh jadi macam dia)

Say YES untuk diri sendiri!!!
Malaysia Boleh!!!

Wassalam

0 comments:

Post a Comment