Ekspresi sesuka hati...

Salam...

Hai korang... =)

Korang ni kreatif tak???(Semua mesti kreatif lebih dari Kina kan...)

Ha...nak share sikit dengan korang website yang best!!!...

ImageChef...

kat website ni macam-macam ada...(aik??macam pernah dengar je ayat nih...haha)

Bagi korang yang suka mengekspesikan diri,bolehlah cuba ni...korang boleh buat tulisan,gambar korang dengan bermacam cara...

Faedahnya???Hmm...Menggembirakan hati korang je...

ha...yang ni paling aku suka...blogger pass!!!
kononnya best sangat lah tu...kononnya je...

lawa tak???lawa tak???

hmm...lawa...lawa...lawa...(pinjam style ipin jap =p )

Amacam???ada macam nak terkenang memori silam tak??? =p
kotak minuman...sambil minum sambil tengok muka korang,best ke???keh keh...

yeah...top secret yang secretlah sangat...apa kes  ni???

wahh...album...best tengok...

menjadi orang yang paling dicari???most wanted blogger!!!huhu...

hmmm...apa korang tunggu lagi???jom kita buat benda ber'faedah' ni sekali-sekala...

Menghiburkan hati...Hidup tak boleh serius je...
Orang yang ceria hidupnya mesti ada pelangi...
So...Jom kita cari pelangi dalam hidup kita ni...

Cehh...Ayat...ayat...macam ayat promote je...

Apapun...harap aku dapat menggembirakan hari korang...
Nak berceloteh panjang-panjang takut tak ada line(maklumlah kawasan line tak banyak)...

So,aku mintak diri dululah ye...

Jumpa korang lagi nanti...

Bye bye...Wassalam...
Ekspresi sesuka hati... Ekspresi sesuka hati... Reviewed by Kina Yasnain on 11:25:00 PM Rating: 5

2 comments:

Powered by Blogger.