Makanan oh makanan...

Salam semua...

Hi...Kina banyak nak citer dengan korang semua sebenarnya...tapi,tak ada masa(sorry...sorry...)

Kalau semua nak tau...Beberapa minggu yang lepas,kakak ipar Kina dah pun selamat melahirkan seorang anak perempuan(yeay...tambah lagi sorang anak sedara)...Auni Qaisara...wahh...besnya nama!!!

Pastu,Kina & my family pergi melawat Kak Fiza(kak ipar kina lah) di Hospital Sultan Ismail...

Tapi,sedihnya tak dapat nak tengok si kecil...kena masuk inkubator(so,takde gambar nak share...sedihnya)...apepun...tahniah pada abang dan kak aku...

Hmmm...habis tu,apa kena-mengena pulak dengan tajuk post ni???

Sebenarnya yang Kina nak citer adalah sebelum tu...Kina dengan family pergi Jusco Tebrau(sebab masa melawat belum sampai,jalan-jalan lah dulu)...

Nampak macam-macam yang best...(aku pulak nampak makanan je...ish...ish...ish...)

Kitorang pun dah beli tiga jenis makanan yang best!!!...


Dorayaki!!!...first sekali nampak ni...terus terbayang Doraemon...so,nak rasa punya pasal...Kina dah pun beli...(perasa kacang merah)...sedap...


Seterusnya ialah durian...bukan senang nak dapat ni...nikmatnya...


Dan jugak...Pappa Roti...hanya satu perasa,tapi dah sampai ke 7 buah negara!!!hebat tu...yang ni pun sedap...

hehe...dah lama nak wat post tentang makanan...terliur pulak...haiii...lain kali boleh beli lagi...

Wassalam

0 comments:

Post a Comment