Back to the past.............

Salam...Hai semua....

Harap semua sihat ^_^ ...
Pagi-pagi ni dah ada sikit masalah dengan CICAK...ish...geli!!!....
Apapun hal tu dah selesai dengan keberanian Kina yang tak berapa nak berani ni.....hehehe...
Memandangkan final exam cuma tinggal 2 hari(2&4/10),dan semua assesment dah dihantar,maka ramailah yang sudah balik ke 'kampung' mereka yer.....
Dan Kina tetap disini,tak boleh balik lagi disebabkan rumah terlalu DEKAT....hahaha...
Tambahan lagi rasa sayang kat UiTM Machangster ni.... >_<
Whatever...

Pengalaman menjadi budak AD???* (*Art & Design)
Hmmm,tak boleh nak digambarkan...walaupun banyak kerja yang harus dibuat,tak seperti fakulti yang lain kerana ianya agak istimewa...
Tapi,perasaan yang boleh cover semua tu adalah perasaan GEMBIRA.....
Kina suka mencanting,suka mewarna batik,suka buat sesuatu yang tak ramai orang boleh buat,suka drawing(walaupun ianya susah tahap gaban,tapi Kina still suka sangat2)....
Semua kesusahan yang ditempuh,takkan membuatkan Kina patah semangat...
Sebab Kina bersyukur dapat menjejakkan kaki ke UiTM kebanggaan negara ni...

Bidang???
Mungkin semua masih tertanya-tanya....Kina ni amik bidang apa????
Sebenarnya Kina amik bidang Tekstil....(tekstil ni tak terhad,semua kitorang belajar)...
Dari yang biasa sehinggalah yang pelik...
Bila tengok hasil kerja Kina dah siap....teruja sangat...gembira.......
Tapi,ni baru Sem 1 dan perjalanan masih jauh lagi....
Seterusnya harus berusaha bersungguh-sungguh lagi....

Kawan???
Semua kawan Kina baik....Kawan2 seperjuangan...Mereka semua gigih.....
Sebelum terlupa,dalam kesempatan ni....
Kina nak meminta maaf kepada kawan2 semua........
Kalau korang ada terasa hati dengan Kina,cakap jer...Kina open minded ok....
Boleh terima semua tu dan berusaha memperbaiki diri....
Kepada akak n abg senior....Maafkan Kina kalau tak tegur korang...
Mungkin tak perasan @ sebab yang biasa(takut dengan orang yg lebih senior dari Kina)...
Apepun,korang best....Senior2 AD semua best....korang baik,garang bila masa2 tertentu je....
Tu yang buat Kina respect kat korang...

Ehemmm,tulis pun dah berpanjang lebar nih...
Semoga korang semua terhibur sepanjang mengunjungi blog ni...

AD FOREVER IN MY HEART!!! ^_^

Wassalam...
Back to the past............. Back to the past............. Reviewed by Kina Yasnain on 8:23:00 AM Rating: 5

3 comments:

Powered by Blogger.