Raya datang lagi...

Yeay!!!!!!!Raya,Raya,Raya.......

Hmmm....teringat rendang mak,kuih raya,ketupat........

hehehe.....memori raya dulu-dulu memang bermakna untuk dikenang......masa kita kecik2 dulu......seronok dapat duit raya........

Tahun ni,lain sikit.......sebab abang uda tak balik...rindu kat abang...

Apepun,pergi beraya jugak ke rumah sanak saudara...

Opsss...citer-citer ni,blom ucap kat semua pulak...ehemmm...

Selamat Hari Raya...Maaf zahir batin...jika kina ada tersinggung perasaan sesiapa,kalau ada terbuat salah,terkasar bahasa,termengumpat dan yang sewaktu dengannya tu...Mintak maaf ea...

ok...tahun ni baju raya biru...hik hik...tu pun beli last minit je...semua ekspress...ala-ala bas ekspress gitu...

hehehe...gambar curi...bersama anak sedara...

raya tahun ni asyik bercinta dengan kerja yang menimbun...Alhamdulillah siap jugak...

Diam tak diam,sekejap je dah nak final exam...raya,raya jugak...bukak buku jangan lupa...final exam...final exam......terbawak mimpi pulak nih......

Korang ada pengalaman menduduki final exam kat u tak????jom lah share dengan Kina...nak tau jugak macam mana rasanya...

Aik???Aik???Aik????citer pasal exam pulak jadinya...hmmm...jom sambung pasal raya...Raya tahun ni 3 hari je,sebab raya ke 4 dah kena balik machang,Kelantan...

2 hari lepas lah tu,6 pagi semalam baru sampai...dan...Tadaaaa!!!!!!kat UiTM sudah...

Hehe...Line internet kat rumah lambat kemain,so,tunggu sini baru nak update blog...faham-faham lah ye...

Ok,raya........

Raya ni tempat untuk mengeratkan silaturahim sesama keluarga dan sanak saudara...memang pun...betul statement tu...sebab,bila hari biasa,kita semua sibuk dengan urusan masing-masing...

Sorang ke Timur,sorang ke Barat,Utara,Selatan...Kutub Utara dan lain lain lagi lah......jarang nak berjumpa...masa raya nilah kita nak jumpa semua orang...baru kenal...oh...ni sepupu kita rupanya...yang ni mak cik sebelah ayah,yang tu pak sedara sebelah mak...macam macamlah jadinya...

Masa ni,menguji nafsu melihat santapan yang tersedia...chewahh...nak makan tu,nak makan ni...semua ada...

Hmmm....hari raya adalah memori yang indah bagi Kina...melihat semua berkumpul........semua bergembira...seolah-olah masalah pun dah tak ada...
ok...cukup kot...mengarut apa-apa je ni...

Hmmmm...k...Selamat Hari Raya...Jaga kesihatan ye....Wassalam...
Raya datang lagi... Raya datang lagi... Reviewed by Kina Yasnain on 9:28:00 PM Rating: 5

No comments:

Powered by Blogger.