Banner Blog Saya Cantik...

Salam...

Hai...hai...hai...berapa agaknya tahap kecantikan banner blog ni???...tak tau...hehehe...

Sekarang ada masa lapang sikit...Kina rasa nak join satu kontes nih....dari blog gempak yang Kina join...
Cik Sry kita ni ada menganjurkan kontes:

 
haaa.....nilah kontesnyer...tengok blog cik Sry ni pun meriah je...
berwarna-warni... >_<
like...like....like....

ok...first skali...

Letak banner blog...
Tadaaaa...banner blog Kina yang terpampang muka ni ha...
hehehe...jangan mara...

Second...

Entry tentang blog nih...
hahahaha....nak cakap ape yek...
ehemmm...blog Kina ni tak delah best sangat...tapi,nilah diri Kina yang sebenar...dalam blog nih...
blog ni adalah harta yang berharga buat Kina...
Tempat yang paling best nak hilangkan bosan,nak kongsi kegembiraan...
and macam-macam lagi lah...
amacam???
best tak???
jomlah tengok-tengok blog nih...
sekadar menjamu mata jer...
>_<

Third...

tag 2 orang rakan...

hmmm...
saper agaknyer yang akan jadi mangsa...
hehehe...
Kina nak tag.............................................

Cik Keypoh yang comel ni... >_< 

dan................................

Primadona kita yang sorang nih... >_< 

beres...........
ok...semua siap!!!!!
>_<

tinggal nak letak url kat komen box jer...
hmmm.....good luck!!!!!!!!!!!!!!!

Wassalam...

3 comments: