Thursday, December 8, 2011

Cerita...cerita....n cerita...

Salam.....

Update blog...Update blog...Update blog...

yeay...yeay... ^_^

Tetiba teringin nak update blog pulak...
Lari sekejap daripada kerja yang menimbun...
(lepas ni nak sambung buat kerja balik ni...haih...)

aaaaaaa..........aaaaaaaaaaaaaa...........aaaaaaaaaaaaaa...........
(nak cakap apa eh???)

Semester ni banyak belajar benda baru...

Silkscreen printing....

Slow Contour Drawing....

Mengkaji bunga Sakura...

Melukis itu dan ini...

Walaupun banyak kerja dan tak semuanya berjalan dengan lancar...

Kina rasa gembira dapat belajar semua ni...

Meskipun lecturer garang...tapi itu yang menunjukkan keprihatinan lecturer terhadap kita...
(cuba bayangkan...kalau lecturer buat tak tahu je...kita tak buat kerja, dia tak marah...last2 akhir sem tetibe je FAIL!!! tak ke susah kita jugak...)

So...Kina bersyukur sangat dapat lecturer yang prihatin terhadap student diorang...
(Terima Kasih)...

Next...

Tetibe je sem 2 ni banyak benda baru yang Kina miliki...

Yang paling best sekali dalam banyak2 barang ialah............

Gitar... ^_^

Kina dapat beli gitar pun sebab Kina amik ko Commercial Music....belajar gitar...kalau nak main kord C, A minor, F dan G tu bolehlah(buat masa sekarang)... Kalau yang lain tu tak pandai lagi...Haha...

Hmmm...tetiba je terfikir...

Apakah yang akan membuat seseorang tu matang???
Apakah yang akan membuat seseorang tu berubah???

dan....

Apa pandangan orang ramai apabila seseorang tu mempunyai impian dan idea gila yang tak pernah orang lain bayangkan???
(misalnya impian si **** ni nak jadi pengumpul signature dan gambar...mungkin jugak terbitkan sebuah photobook...dan hasilkan income yang lumayan dengan impian dia tu...)

Hah...adakah orang akan cakap dia ni gila???

@

Adakah orang akan support impian dia tu???

Ada sesiapa tahu jawapannya???
(kalau tahu boleh beritahu Kina tau...)

Hmmm.....oklah...

Kerja dah memanggil tu...stop kat sini dululah...

Sayang korang semua..... ^_^
Wassalam...

0 comments:

Post a Comment