Saturday, August 11, 2012

KPOP WAVE AROUND THE WORLD (",)

Salam semua ^_^

Hehe... entry kali ni tentang korea lagi...
Tentang apa pulak kali ni???

Mmmmmm...................

Tengok tajuk macam nak cerita tentang gelombang korea nih.... (betul la tu...)

Bila kawan dah ramai dan bermacam-macam jenis
and bila dah berkawan lama, kina pun mula tahu yang kawan2 kina ni ramai peminat artis korea....

Ss501, Kim Bum, SHINee, 2PM dan ramai lagi....



So, tak disangkal lagi kpop ni dah semacam vitamin untuk semua yang bercita-cita nak jadi artis pulak lepas ni....

Sebagai contoh Cik Fey Si(betul ke eja ni?-sori kalau salah, Fey Si...hehehe) yang minat Kim Bum...


Siap dengan edit gambar lagi...

And Miss Z yang minat Ss501

Kina, of course minat SHINee!!!! yeah... SHINee zzang!!!

Yang baik tak salah nak diikut....semangat dan keazaman diorang boleh kita guna pakai....
(Nilah masalah Kina sekarang - ada penyakit M a.k.a malas nih)

Sekarang, Kina pun tengah study bahasa Korea -baru je habis level 1.... (^_^)


My lovely exercise book...

 Kononnya belajar sungguh...hehehe...

Ok...next entry jom belajar bahasa korea ^_^ hehehe

Go go go.....

Wassalam......

0 comments:

Post a Comment