Thursday, September 13, 2012

Shopping @ A Fashion Story...

Salam...

Hai, apa khabar semua...

Baru-baru ni Kina ada shopping dekat satu laman web ni...memang la puas hati...

Baru je bayar pagi, petang dah hantar n esok lusa pun sampai lah depan muka pintu rumah kita tu...hehehe...(betul ni,tak tipu)

Memang cepat...

Nak kongsi sikit apa yang Kina dah beli kat A Fashion Story ni....

p/s : credit to June... (A Fashion Story)... Thank you so much... ^_^


first sekali....
berbentuk rama-rama...
Dan sesuai dipakai bila pakai shawl....
hehe...

 
second...



third...

lastly!!!

that's awesome!!!

In conclusion, jom lah beli kat A Fashion Story nih....
best giler!!

tu je kot yang Kina nak share kat korang semua kali ni...
Kita jumpa lagi lain kali...
bye2....

Wassalam...






This entry was posted in

1 comment:

  1. Visit www.namewhatyouwant.blogspot.com for vintage and trendy fashion accessories. :)

    ReplyDelete