Exam n assessment month... ^_^

Assalamualaikum...

Minggu exam n assessment dah tiba...

Masing-masing kalut menyiapkan kerja yang tertangguh...(tulah,buat kerja last minit lagi kannnnnnnnnnnnnn,haha).....

Kina banyak menghabiskan masa di bengkel...
Bengkelku rumahku...rumahku hotelku?(hahaha,x selalu duduk kat rumah lah tu...)
Whateverrrr... ^_^

Anyway, mesti ramai yang tertanya-tanya tentang kehidupan Kina kat UiTM ni,kan...kan?? (sebenarnya kau sendiri nak cerita kan?)...Yup.....100 markah ^_^ hehe

Subjek semester 3 banyak giler kau....dah macam jadual artis kpop(feeling-feeling lah tu)...x de masa nak rehat...(Giler ahhhh)....

Tapi Kina still curi jugak masa untuk rehat...(ok,kina mengaku yang diri ini malas...huhu)

First subjek....Printing...
Ha,amik kau....buat printing bulan puasa....bukak puasa pun kat bengkel lah jawabnya...(p/s: i love bengkel....)
hasilnya...

 bergambar kejap sebelum assessment... with Our Diva ^_^

second subject....Weaving....

yang ni Kina suka....tapi memang payah la sikit...


 komen???

 Rajinlah kononnya tu...hikhik...


then...fiber!!!!huhu.....

Control ayu eh???

 Opss...kantoi main phone....haha


Done...cantik tak???cantik????

to be continuelah......tak larat buat entry panjang2(ok,mengaku malas)......

hehehe....

wassalam....

0 comments:

Post a Comment