Tuesday, March 26, 2013

[Epsilon] - Dream Girl, Lucifer n Sherlock o_0

Salam...

Hai semua ^_^...

Sekarang dah pun masuk study week....semakin banyak kerja menimbun yang menunggu sentuhan dan belaian mesra...hahahaha....

Apapun, tengah2 online melapangkan fikiran (poyo jer,haha) , Kina ternampak sesuatu yang awesome giler!!!!!

Last entry Kina update tentang Epsilon yang merupakan sumber inspirasi Kina tu...

Now, baru je kejap tadi Kina bukak youtube dan jumpa video ni!!!



Awesome weiiii..... ^_^

Even dengan micstand pun diorang boleh buat....tabik kat Epsilon....

Jom like FB Epsilon....


dan follow twitter Epsilon...


Love Epsilon soooo much ^_^

Wassalam....

0 comments:

Post a Comment