My inspiration...EPSILON.....

Salam....

Citer entry kali ni, Kina nak introduce korang semua dengan my favourite cover dance group, Epsilon!!!!


credit pic to Epsilon..

First sekali nak minta maaf kat Epsilon sebab only know just 3 member iaitu Kak Dayana, Kak Adiba n Kak Shaheeza..

So sorry ^_^

dan lepas tu Kina mula google untuk tahu nama sensorang dalam epsilon nih......

Kina suka sangat2 Epsilon....

Fantastic group under SWM... ^_^

Lebih2 lagi, Kak Adiba yang sangat bertuah sebab dapat masuk program SHINee World Date!!!!!!
So envy....

Harap korang semua akan lebih dikenali..... ^_^

Ha....sebelum Kina menutup kata entry kali ni, Kina nak bagi kata2 semangat dari kawan Kina....

"Cita2 dan impian kita adalah biasa jika orang tak kate tu idea gila....."

Maksudnyer camnilah....

Cita2 biasa...
"Aku nak jadi cikgu lepas habis belajar ni"

"Ooooooohh..."

then...

Cita2 luar biasa...
"Cita2 aku sebenarnya nak berkolaborasi dengan SHINee dalam satu album, pastu terbitkan magazine kpop n SHINee be my friend.... ^_^"

"What???????....giler la kau....kau ingat senang ke nak jumpa SHINee???jangan berangan la weh..."

hahahahahahahahahahaha........
Bagi Kina, yang kedua tu lebih awesome.....
ha.....kira2 korang kategori yang mane???Cita2 biasa @ luar biasa???
Lapangkan minda, tanya kata hati......

Wassalam....
My inspiration...EPSILON..... My inspiration...EPSILON..... Reviewed by Kina Yasnain on 9:57:00 AM Rating: 5

No comments:

Powered by Blogger.