Tuesday, November 26, 2013

[Haiyan Typhoon] Spread the word, help the people in need~~~

Salam...

Hai, hai, bloggers....

Entry kali ni cumalah nak berkongsi sesuatu yang Kina rasa perlu untuk kita sesama manusia... 
(Why so serious?~~~)

Korang semua mesti ingat kan Taufan Haiyan yang melanda Filipina lebih kurang 3 minggu lepas?

ya, dah masuk minggu ke 3 selepas Taufan Haiyan tu berlaku pada 8 November..
 

 
Keadaan selepas Taufan Haiyan berlaku
(credit pic to : CNN)
 
 Ianya telah mengakibatkan lebih 20 000 orang kehilangan nyawa dan lebih 1600 orang hilang tanpa dapat dikesan...

Atas sebab itu, Nuffnang telah pun membuka tabung sumbangan Taufan Haiyan kepada para Nuffnangers... are you Nuffnangers? so, jomlah kita membantu, walaupun sedikit, ianya boleh meringankan beban...



klik sini : NUFFNANG HAIYAN TYPHOON DONATION (NUFFNANGERS)

Kalau bukan Nuffnangers pulak macam mana?

Ha, korang boleh menyumbang melalui Paypal...

Klik sini : NUFFNANG HAIYAN TYPHOON DONATION (PAYPAL)

Jangan risau...
Ianya dijamin selamat... ^_^

Ianya mula dibuka pada 25 Nov sehingga 22 Dec 2013... Selepas itu, semua sumbangan yang telah dikumpulkan akan mereka sumbangkan kepada Red Cross Philippines.

#artikel ini hanya untuk membantu, spread the word, frenz.... You will help many people in need....

Wassalam...

0 comments:

Post a Comment