FiTA - My new family...

Salam...

ok, it's all about degree...

Rasa sangat gembira...yalah, walaupun mungkin para pensyarah tegas, but it's for us to dicipline ourself jugak...

Lagipun, sekarang Kina dah rasa yang history tu takdela membosankan sangat...

Animation history is good thing to learn, learn from the past n the mistake...also the culture...why like this, why like that...

Semua kelas menggunakan Bahasa Inggeris sebagai bahasa utama...

Hmmm, itu tidak memeranjatkan kerana level degree is higher than diploma dulu...

see??? dalam entry ni pun Kina mengada nak buat bahasa rojak...maafkanlah ye...

hari tu ada tengok sorang kawan ni menggunakan flash professional 8 with the tablet...


Like a pro playing games!!! sangat tabik kepada beliau...

Dan sekarang Kina pun dah mula nak survey harga WACOM BAMBOO TABLET...



It's important thing to buy...

Very important...

Lepas tu kan.....lepas tu kan.... (hehe, sori mengada)

Esok ada kelas mandarin!!!tak sabar nak masuk kelas... (heh, bajet budak nerd)...

Apapun, sebenarnya nak ambil Korean as a third language...

tapi, kat Puncak Perdana yang indah permai buah hati Kina ni cuma ada 3 bahasa sahaja...

Italian, Japanese n Mandarin...

I'm not going to take Italian, so it's either Japanese or Mandarin...

A bit shaky because someone said that japanese language is very hard to learn...

so i take Mandarin~~~

Esok kita akan lihat....haha, macam mana agaknya Kina akan berdepan dengan cabaran ini...

oklah, tu je kot nak update...memandangkan ni baru hari ke 3 Kina kat UiTM Puncak Perdana ni...
Tak boleh nak cakap sangat...

Mungkin bila busy kita akan jadi tak macam kita dah...mungkin jer...

Tapi, baik kita tunggu dan lihat... ^_^

Wassalam....
FiTA - My new family... FiTA - My new family... Reviewed by Kina Yasnain on 9:54:00 PM Rating: 5

No comments:

Powered by Blogger.