Friday, January 1, 2016

Selamat Tahun Baru!

Selamat tahun baru wahai semua rakan blogger. ^_^


Macam mana dengan azam tahun lepas korang semua ? Dah terlaksana? Ataupun masih ada yang tunda tahun 2016 pulak? Hehe…

Bagi Kina, tahun 2015 ialah tahun malas… Terutama sekali dalam blog ni lah… Kalau korang scroll post untuk tahun ni, Cuma ada 8 post sahaja. Sikit nya! Ini lah buktinya menunjukkan Kina ni sangat lah malasnya mengupdate blog…Hahaha…

Tapi, takpe…

Azam tahun baru untuk blog kesayangan Kina ni ialah lebih serius dan komited dalam mengupdate blog. Sekurang-kurangnya haruslah 3 kali seminggu… Amacam? Korang rasa Kina boleh tak?

Ok, I will try!

Jom Menuju Kearah Menjadi Blogger Sejati! Hehe…

Untuk permulaan tahun 2016 ni, Kina nak tengok balik serba sedikit tentang post blog yang Kina dah publish untuk tahun 2015 :





Hmm, sangat sikit… Tapi tak apa,  boleh diperbaiki lagi tahun 2016 ni…

InshaaAllah…

Apa pulak azam baru korang untuk tahun ni? Mesti dah prepare banyak kan? Walau apapun azam baru korang, Kina percaya korang akan bersemangat untuk mencapai dan melunaskan azam ni…

Good Luck untuk Korang! Dan untuk Kina jugak!

Sekali lagi… SELAMAT TAHUN BARU!


Wassalam…

0 comments:

Post a Comment