Tiket Wayang FREE dari Celcom...

Salam…

Semua orang mesti suka something ‘Free’ kan? Korang nak tahu tak, sebenarnya Celcom nak bagi tiket wayang free je…



Ok lah, mesti ramai yang dah tahu kan? Hmm, shame on me, baru je tahu semalam. -_-

Tapi tak apa, apapun Kina nak share jugak… Masih belum terlambat lagi kalau korang semua nak dapat tiket wayang free tu. Caranya senang je…

Semua pelanggan Celcom Xpax dan First boleh dapat tiket wayang free!

Caranya:

Kalau korang pelaggan prabayar Celcom Xpax (macam Kina), korang boleh terus langgan mana mana pas internet bulanan.

Macam Kina, Kina melanggan pas internet 2.5GB untuk sebulan dengan harga RM40… 

Yang tu terpulang dekat korang nak pilih pas internet yang mana. Janji yang sebulan punya.

Bagi pelanggan FIRST pulak, dia ada dua option… Kalau korang pelanggan yang baru mendaftar dengan FIRST, korang layak untuk mendapat tiket wayang percuma ni…

Yang dah lama mendaftar pulak macam mana eh?

Jangan risau, bagi pelanggan FIRST yang dah lama mendaftar, korang pun boleh dapat tiket percuma ni dengan syarat membuat pembelian kuota internet tambahan Max Up…
Senang je kan?

Lepas tu, apabila korang layak dapat tiket wayang percuma tu, Celcom akan berikan kod penebusan melalui SMS.

Lepas tu, bukak laman web yang diberi dan isi borang yang dia bagi…

Done!

Sesenang menggoreng kacang…Hahaha…

*Tapi, korang kena pantas sepantas ribut lah, sebab promosi ni sampai 6 Januari 2016 je… (6 hari lagi boh!)

Yeay! Kina dah dapat satu tiket wayang free! (lepas ni nak tengok wayang apa eh? Semalam baru je tengok Star Wars 7… Dilwale? Hmm, let’s think about that…hehe…)


Wassalam…

0 comments:

Post a Comment