Happy Birthday Insyirah...

Salam...Hai...

Firstly,Kina nak ucapkan Happy Birthday!!! kepada Insyirah...(sebenarnya semalam,tapi belum terlambat lagilah)

Wahh...cepatnya masa berlalu...Sekejap je Syirah dah pun berumur 1 tahun!!Cepatnya...
Dulu cumalah sekecil ni...


Dah besar Syirah sekarang...(Mak su dia ni pun dah makin tua lah ye...ekeke)Hmm...sempena birthday Syirah ni,Mak su dia ada buat something special!!!(walaupun tak special mana...haha)



 
Agar-agar berbentuk ikan!!!(siap dengan anak ikan sekali u)...

Best tak???best tak???keh keh...agar-agar orang dah biasa buat...so,Mak su dia ni nak buat yang lain sikit lah...

Hmm...Ibu dia pun ada buat kek jugak...


Kek Coklat!!!Diadun dengan kasih sayang dan cinta???Hahh...

Ni resipi kakak ipar Kina...tapi,still tak boleh buat sesedap kakak...Hmm...

Biasa-biasa je...Apepun...Semoga Insyirah panjang umur dan dimurahkan rezeki,Amin...

Happy Birthday... =)

Wassalam
Happy Birthday Insyirah... Happy Birthday Insyirah... Reviewed by Kina Yasnain on 11:28:00 PM Rating: 5

No comments:

Powered by Blogger.