Be BOLD with COZUMA…

Salam…

Hello, Buddyz… Korang rasa, apa yang membuatkan korang menjadi lebih yakin dalam kehidupan seharian?

Adakah cara berpakaian? Cara memanipulasikan makeup? Atau gaya berjalan?

Pasti ada sesuatu yang membolehkan korang mendapat keyakinan kan?

Bagi Kina, tak lengkap rasanya kalau keluar rumah tak pakai makeup. Betul tak? Rasa macam ada yang kurang je…

Untuk ‘highlight’ makeup pulak, semestinya ialah Lipstick!

Terpulang Lipstick apapun yang kita pakai dan selesa, itulah yang membuatkan kita menjadi ‘kita’. Kan?

So, hari ni Kina nak share satu lipstick ni yang super best. This is my first bright lipstick. Selalunya Kina pakai yang tak terlalu ketara sangat macam warna yang seakan dengan warna bibir.

Tapi, kali ni untuk nampak lebih yakin, Kina cuba pakai ‘COZUMA, MATTIFYING LIPSTICK - #02742 ROSE I LOVE YOU’

Dengan kotak warna gold dan lipstick case warna hitam membuatkan ianya nampak very elegant. Ni belum pakai lagi ni, baru pegang dah rasa elegan…Haha…




*antara jenis-jenis COZUMA Mattifying Lipstick…

*lagi satu yang best ialah bau. Bau lipstick yang Kina pakai ni macam bau Vanillin. Tetiba rasa nak makan kuih pulak… ^_^

Mula-mula nampak kat packaging warna dia very bright. Warna merah cili? Takut pulak nak pakai… Tapi, bila pakai warna dia macam warna dark pink. Nice~~~

Nah, nak belanja gambar… Hehehe…

Playing with color = BOLD ?

Amacam? Ok tak? Meh komen kat sini… ^_^

Dengan hanya RM39 [SM], kita dapat satu lipstick yang super best, kan berbaloi tu…

[nak diskaun? Try sweet talk dengan Cik Penjual…haha… Mana tau dapat murah… :p]

Apa pulak kelebihan lipstick ni?

Formula gincu berkabut ini menghaluskan bibir seperti sutera, kemasan satin dengan liputan warna penuh. Formula hebat untuk warna bibir tahan lama.

Teknologi Unik Serbuk Warna…

·         Ekstrak buah betik dan sfera kolagen untuk bibir gebu
·         Biji Minyak Safflower dan minyak Cottonseed untuk meluncur dengan hebat dan memberi kemasan satin
·         Vitamin C dan E untuk perlindungan bibir dari persekitaran
·         Squalane untuk rasa licin dan ringan

Macam mana nak beli ni? Kat mana?

Haa…ok, senang je. Korang tinggal WhatsApp dekat MISS FIEZA yang menjual lipstick ni,

Nah nombor :

017-7595099 [FIEZA]

Ataupun kalau nak tengok-tengok dulu, boleh tengok FB, INSTAGRAM dan BLOG Miss Fieza…

Ok then, kina nak keluar kejap feeling feeling ‘Lihatlah dunia, lipstick baruku~~~’

Hahaha…


Wassalam…

0 comments:

Post a Comment