Now you can Subscribe using RSS

Submit your Email

Wednesday, January 6, 2016

Peminat Pink...

Kina Yasnain
Salam…

Bila semakin menginjak dewasa ni, tiba-tiba je Kina semakin terpengaruh dengan persona pink… Pink yang popular pulak semestinya ialah karakter comel Sanrio, HELLO KITTY

Dulunya Kina tak suka pink pun… Macam mana lah pulak boleh terjebak dangan pink ni, ha… nilah yang masih menjadi misteri… ahahaha…
(*betul jugak orang tua tua kata, jangan membenci nanti jadi suka… :p )

Apapun, korang kena admit yang menatang ni memang comei…

Baru-baru ni Kina ada pergi mini shopping sikit… Tetiba je dapat satu idea nak beli benda yang berkait dengan Hello Kitty ni ha… So, apa yang dapat dibawa pulang ialah :


Ha…tak banyak, tapi bolehlah buat koleksi… LOL…

BUTTON BADGE




HELLO KITTY LEGO






*muahaha… kat kotak tulis 6+ ages… ok, Kina memang 6+ ages… :p

BAG




3 barang ni memang super cute, meriahlah bilik Kina ni ha…

Hmm, apa pulak kegemaran korang? Korang suka kumpul apa?

Jom share dengan Kina… Mana tahu kita ni ada persamaan… Hehehe…


Wassalam…

Kina Yasnain / Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

0 comments:

Post a Comment

Coprights @ 2016, Blogger Templates Designed By Templateism | Distributed By Gooyaabi Templates