My new love - WACOM INTUOS MANGA...

Salam...

Jumpa lagi kita ^_^

Sebelum nak mulakan study malam ni...

Kina nak update sikit tentang my new love...

Ishh, bukan love pasal orang bercinta tu yer... (tidak sama sekali...haha)

Tapi sebenarnya adalah tentang drawing tablet yang baru saja Kina beli...

WACOM INTUOS MANGA...


 credit pic to : www.pinterest.com

credit pic to : www.wacom.com

yeay....sangat gembira....

(pergi dengan my lovely brother n sister in law...tq so much...)

Kina beli WACOM INTUOS MANGA ni dekat lowyat sebenarnya...

Mula2 punya lah cari...

"Ada jual wacom bamboo tak?"

"x de, dik..."

Ok, sebenarnya baru dapat tau yang namanya telah ditukar dengan Intuos...
(maaflah, maklumat lambat sampai...haha)

WACOM INTUOS MANGA ni sama je dengan WACOM INTUOS PEN & TOUCH...
yang membezakan dua beradik ni cumalah software yang diberikan...

Mengikut sumber dari MACWORLD...
 
WACOM INTUOS MANGA ada software :

-Manga Studio Debut 4
-Anime Studio Debut 8,

yang tak ada pada WACOM INTUOS PEN & TOUCH....

Tu jelah yang lainnya...

Orite, jadi sebab nak software tu, Kina pun belilah WACOM INTUOS MANGA ni...




THE END...

Haha...mesti korang semua ada sikit menyesal untuk membaca..
Maaflah ye...

Kalau masa diploma dulu update tentang mencanting dan sebagainya...
Masa degree pulak buat hal mengupdate entry tentang Animation dan yang sewaktu dengannya...

Haha...memang lumrah kehidupan Kina nak update dia punya suka...
Jadi harap korang fahamlah perangai budak sorang ni...

 ^_^

Dah, dah....nak pi sambung wat assignment yang sengaja ditangguh... :P
Jumpa lagi nanti...

Wassalam...
My new love - WACOM INTUOS MANGA... My new love - WACOM INTUOS MANGA... Reviewed by Kina Yasnain on 7:07:00 PM Rating: 5

No comments:

Powered by Blogger.