Tuesday, April 15, 2014

Ajieb Rosdi...First Kpop Star from Malaysia~~~

Salam...

Mmm, hari ni ada sesuatu yang menarik nak dikongsi...

Korang kenal tak manusia nama Ajieb Rosdi?

Mungkin ada yang kenal n ada yang tak kenal....
(bagi Kina, Kina baru jer kenal si Ajieb (mungkin abang Ajieb? haha...tak...tak........prefer panggil Ajieb je lah...)

Siapa si Ajieb ni?

Ajieb sebenarnya ialah penyanyi kpop dari Malaysia yang pertama...

Apa? bohong? Tak percaya?
Korang boleh lawat laman web kat SINI...

mmmm, sebelum citer lebih lagi pasal si Ajieb ni..
Apa kata kita tengok profile dia dulu (diambil daripada YohaengAjieb)...



    Full Name :
    MOHD RAZIF B MOHD ROSDI (AJIEB)

    E-mail :
    ajiebmurai@gmail.com

    Twitter :
    @AjiebRosdi

    Age :
    30 years old

    Date of Birth :
    15 July 1982

    Gender :
    Male

    Nationality :
    Malaysia

    Marital Status :
    Single

    Religion :
    Islam

    Race :
    Malay

    Height :
    175cm

    Weight :
    60 kg

Allright.....dah buat profile panjang berjela ni...

Baru2 ni (kot....tak pasti...) Ajieb Rosdi ada keluarkan single pertamanya iaitu I'LL SHOW...
Nak dengar preview lagu ni ??? klik SINI...

Lagu ni sedap didengar....nice...
Dengarnya ramai yang suka lagu ni....
Maksudnya Ajieb Rosdi dah ada ramai fans dari korea mahupun luar negara...

Dont know what to say?

Just...................2 THUMBS UP...

So? apa pandangan korang dengan Kpop artis dari Malaysia a.k.a Ajieb Rosdi ni?

p/s : teringin jugak nak buat reality show kat Korea...mungkin 1 hari nanti?????
hahahaha..... (just slap on the face....to daydreaming,honey~~~)

Wassalam.....

0 comments:

Post a Comment