Friday, November 21, 2014

Book Of The Day #8 : The Tales Of Beedle The Bard...

Salam...

I'M A WIZARD !!!
I'M GRADUATED FROM HOGWARTS !!!
THE TALES OF BEEDLE THE BARD?
OH, PUH LEEZE~~~
WHO DOES'T KNOW THE FAMOUS BEDTIME STORIES~~~


muahaha...

Hi Buddyz...

It's like I'm going crazy right?
(p/s : jangan salah faham... Kina bukanlah die-hard-fans of Harry Potter yer, just suka-suka...fefeeling wizard gitu~~~)

Jadi, buku apa ni?
Bedtime stories?

Tak pernah dengar pun...

Hee, Muggles never knew the wizards bedtime stories unless they're the students of Hogwarts...

Macam kata ron dalam 'Harry Potter and The Deathly Hollows'

***

RON : Mom used to read those. 'The Wizards and The Hopping Pot.' 'Babbitty Rabbitty and The Cackling Stump,'

(Hermione and Harry with the blank expression...)

RON : Come on, Babbitty Rabbitty. No?

***

Dan cerita hebat : The Tales of The Three Brothers.

Wait a minute~~~Kenapa macam ada buat blogpost tentang buku ni eh? Kejap yer...
(bukak balik post dulu2...)

Yes, memang adalah...

Popular bedtime reading for wizard - The Tales of Beedle The Bard...


Hee, tak kira...nak review jugak.... -_-

THE TALES OF BEEDLE THE BARD


Author : J.K. Rowling
Publisher : Bloomsburry

Synopsis :

The Tales Of Beedle The Bard contains five richly diverse fairy tales, each with its own magical character, that will variously bring delight, laughter and the thrill of mortal peril.

Additional notes for each story penned by Professor Albus Dumbledore will be enjoyed by Muggles and wizards alike, as the Professor muses on the morals illuminated by the tales, and reveals snippets of information about life at Hogwarts.

A uniquely magical volume, with illustrations by the author, J.K. Rowling, that will be treasured for years to come.

My Special Review :

1 : Why I like this ? I don't know... Really...

2 : When I'm bored, I really want to run away from the 'real-life' books (yes, i 'quote' there....)

3 : So, here I am... In the Harry Potter world... For a while i think...Until my feeling get better...

4 : Best jugak sebenarnya bila menjadi 'tak realistik' buat sementara waktu. Lari dan lari jauh daripada dunia sebenar.

Nampak tak perubahan besar dengan hanya membaca? ^_^

5 : Sebenarnya kan, cerita bedtime story ni ada jugak 'moral of the story'...

Macam dalam cerita THE FOUNTAIN OF FAIR FORTUNE.

Keempat-empat watak utama dalam cerita ni langsung tak sedar yang 'Fountain Waters' langsung tiada sihir yang boleh mengabulkan hajat mereka. Tetapi mereka percaya dan mengiakannya.

See? Semuanya adalah bergantung kepada daya pemikiran manusia. Kalau kita positif, semuanya akan menjadi baik. Kalau negatif, yang baik pun jadi buruk..

Betul tak? Semuanya terpulang pada kita nak percaya ataupun tak sebenarnya...

END OF REVIEW
Kina beli buku ni kat Kinokuniya. Beli online jer.... Berapa eh harga dia? Tak ingat dah, awak...

Tapi yang Kina tahu, sedikit wang yang kita belanjakan untuk membeli buku ni akan didermakan kepada LUMOS...

Apa tu Lumos? Bukan sihir cahaya tu ke?

LUMOS adalah sebuah pertubuhan kebajikan untuk membela nasib kanak-kanak terbiar di luar sana.

Dipetik daripada mesej peribadi Ketua Eksekutif LUMOS :

"Contrary to popular belief, most of the vulnerable children is not orphan, but are separated from their families because of lack of community-based services, coupled with discrimination against specific groups."

Jadi, ianya adalah bantuan kemanusiaan, kan?

p/s : lepas ni nak beli buku 'Fantastic Beast and Where To Find Them' dan jugak 'Quidditch Through The Ages' la pulak...Hahahaha.....

Wassalam...
This entry was posted in

0 comments:

Post a Comment